Γνωρίστε τους ανθρώπους μας.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΩΝΤΟΣ

Εργάζεται στο χώρο της επικοινωνίας από το 1994 και έχει μεγάλη πείρα σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, σχέσεων με πολιτικό σύστημα, ποιοτικής αξιολόγησης ερευνών της κοινής γνώμης και διαχείρισης κρίσεων.

Το 2000, διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του υπουργού Εργασίας Τάσου Γιαννίτση. Από το 2001 έως το 2004 ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αν. υπουργού Εξωτερικών T. Γιαννίτση. Το 2003 και κατά τη διάρκεια της ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν υπεύθυνος της ομάδας επικοινωνίας του υπουργείου Εξωτερικών.
Από το 2004 έως τον Ιούνιο του 2011 εργάστηκε στον όμιλο της Leo Burnett, ως υπεύθυνος για πελάτες όπως Johnnie Walker, ΟΤΕ, Δήμος Αθηναίων, ΔΕΛΤΑ Παγωτού, Νίκας Αλλαντικά, ΟΠΑΠ, Εθνική Τράπεζα, IKEA, WIND κλπ.

Από τον Αύγουστο του 2011 είναι Πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρίας The Newtons Laboratory.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΩΝΤΟΣ

ΚΕΡΡΥ ΓΟΥΣΙΔΟΥ

Η Κέρρυ είναι στέλεχος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας με εμπειρία 13 χρόνων στην ανάπτυξη και την εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας δημοσίων σχέσεων, brand καθώς και digital PR, εκστρατείες εταιρικής ευθύνης και τη διαχείριση χορηγιών και διασημοτήτων για κορυφαίες διεθνείς μάρκες στον τομέα FMCG, Ομορφιάς (L’OREAL, UNILEVER, Sarantis Group), τροφίμων (Uncle Ben's, Panas Group, Yiannis Lucacos), μόδας, τηλεπικοινωνίες και τον φαρμακευτικό τομέα.

Έχει εργαστεί σε ελληνικές εταιρίες όπως Asset Ogilvy Public Relations, ΛΑΡΚΟ GMMSA, Antenna Group, 1000 heads και NHS Imperial College.

ΚΕΡΡΥ ΓΟΥΣΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΡΑΛΛΗ

Ξεκίνησε να εργάζεται το 2009 ως Editor σε γυναικεία μέσα μεγάλων εκδοτικών ομίλων (ΔΟΛ, Όμιλος Λυμπέρη, Alpha Editions). Το 2013 εργάσθηκε ως Marketing Coordinator σε εταιρία γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ, ενώ ήταν εξωτερικός συνεργάτης στην εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων MR.CO.
Το 2015 εισήλθε στον κλάδο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στη V+O Communication για brands στους τομείς F&B, ομορφιάς, μόδας, consumer electronics και φαρμακευτικών. Το 2016, εντάχθηκε στο δυναμικό της Gravity The Newtons.

Κατέχει πτυχίο Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις και Στρατηγική Επικοινωνίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών – DEREE.

ΕΛΕΝΑ ΡΑΛΛΗ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΑΡΟΥΛΗ

Η Μυρσίνη διαθέτει 10ετή εμπειρία στον τομέα των δημόσιων σχέσεων. Έχει εργαστεί στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας για κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στους κλάδους της Υγείας, των Οικονομικών, των Τηλεπικοινωνιών, της Ομορφιάς και της Λιανικής. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη Brand και Corporate Επικοινωνία, σε Προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Εκστρατείες Ενημέρωσης, στο Digital PR, στη Διαχείριση Κρίσεων καθώς και στο Internal PR.
Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, The American College of Greece, Deree College, ΒΑ Communications. Μιλάει αγγλικά.

ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΑΡΟΥΛΗ

ΑΡΕΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΥ

Η Αρετή είναι PR & Communication Professional με εμπειρία 11 χρόνων στον τομέα της επικοινωνίας, του marketing και των δημοσίων σχέσεων. Εξειδικεύεται στο brand marketing, τη διευθέτηση pr & digital campaigns, τις χορηγίες, το celebrity endorsement και το event planning & management. Στο portfolio της ανήκουν διακεκριμένα εγχώρια και διεθνή brands, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα κλάδων, όπως ομορφιά, μόδα, σινεμά, γεύσεις καθώς και αυτοκινητοβιομηχανίες, ασφαλιστικές, αεροπορικές και ηλεκτρονικές εταιρίες.

ΑΡΕΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΥ

ΛΙΝΑ ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΥ

Η Λίνα ξεκίνησε την καριέρα της στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων το 2014 στην V + O Communication για πελάτες όπως τα Public, η γαλακτοκομική εταιρεία Δωδώνη, η Leaseplan, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η Grivalia Properties. Το 2018 εργάστηκε στην ATCOM ως Marketing and Communications Manager.

Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην εταιρική επικοινωνία καθώς και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ήρθε στη Gravity The Newtons, τον Απρίλιο του 2019.

ΛΙΝΑ ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΥ

Το 2012 ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος. Κατά την περίοδο αυτή ασχολήθηκε κυρίως με υποθέσεις αστικού, διοικητικού και τραπεζικού δικαίου.

Το 2015 απέκτησε εξειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο και ξεκίνησε να εργάζεται ως φορολογικός σύμβουλος στην EY Λουξεμβούργου για 2,5 χρόνια. Το 2018, έχοντας ήδη αποκτήσει εμπειρία σε τεχνικά θέματα φορολογικού δικαίου ανέλαβε τη θέση του Business Developer με αντικείμενο την προώθηση των φορολογικών υπηρεσιών της EY Λουξεμβούργου. Κατά τη διάρκεια των 1,5 ετών, εκτός από το συντονιστικό της ρόλο στις πωλήσεις, συμμετείχε επίσης σε εξωτερικές και εσωτερικές επικοινωνιακές δραστηριότητες και στην οργάνωση και το συντονισμό του EY Tax Club. Επιπλέον, από το 2017 εργαζόταν παράλληλα ως contractor για μια εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων στο Λουξεμβούργο.

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και LL.M στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Φορολογικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

 

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΥ