Γνωρίστε τους ανθρώπους μας.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΩΝΤΟΣ

Εργάζεται στο χώρο της επικοινωνίας από το 1994 και έχει μεγάλη πείρα σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, σχέσεων με πολιτικό σύστημα, ποιοτικής αξιολόγησης ερευνών της κοινής γνώμης και διαχείρισης κρίσεων. Το 2000, διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Εργασίας Τάσου Γιαννίτση. Από το 2001 έως το 2004 ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αν. Υπουργού Εξωτερικών T. Γιαννίτση. Το 2003 και κατά τη διάρκεια της ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν υπεύθυνος της ομάδας επικοινωνίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Από το 2004 έως τον Ιούνιο του 2011 εργάστηκε στον όμιλο της Leo Burnett, ως υπεύθυνος για πελάτες όπως ΟΤΕ, Δήμος Αθηναίων, ΟΠΑΠ, Εθνική Τράπεζα, WIND κλπ. Από τον Αύγουστο του 2011 είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας The Newtons Laboratory.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΩΝΤΟΣ

ΚΕΡΡΥ ΓΟΥΣΙΔΟΥ

Η Κέρρυ είναι στέλεχος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας με εμπειρία 13 χρόνων στην ανάπτυξη και την εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας δημοσίων σχέσεων, brand καθώς και digital PR, εκστρατείες εταιρικής ευθύνης και τη διαχείριση χορηγιών και διασημοτήτων για κορυφαίες διεθνείς μάρκες στον τομέα FMCG, Ομορφιάς (L’OREAL, UNILEVER, Sarantis Group), τροφίμων (Uncle Ben's, Panas Group, Yiannis Lucacos), μόδας, τηλεπικοινωνίες και τον φαρμακευτικό τομέα. Έχει εργαστεί σε ελληνικές εταιρίες όπως Asset Ogilvy Public Relations, ΛΑΡΚΟ GMMSA, Antenna Group, 1000 heads και NHS Imperial College.

ΚΕΡΡΥ ΓΟΥΣΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Μαρίνα «γράφει» πάνω από 20 χρόνια καριέρας, τόσο σε start-up όσο και σε εδραιωμένα κορυφαία brands, σε όλο το φάσμα της Επικοινωνίας. Έχοντας συλλέξει μία σφαιρική άποψη κυρίως από την πλευρά του brand αλλά και του agency, πιστεύει στη δύναμη της ολιστικής επικοινωνίας και στις omnichannel εμπειρίες που απαλείφουν τα σύνορα μεταξύ online και offline. Eίναι κάτοχος PhD από το διακεκριμένο πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία και Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Digital Business (Emeritus: συνεργατικό σχήμα MIT and Columbia). Μαζί με τις ομάδες της βοήθησε στη δημιουργία παρεμβατικών και τολμηρών προϊόντων και υπηρεσιών, στην ανάδειξη και ανάπτυξη brands, ενώ το πάθος της είναι να ανακαλύπτει συνεχώς νέα επικοινωνιακά μονοπάτια για τους πελάτες της.

ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΑΡΟΥΛΗ

Η Μυρσίνη διαθέτει 15ετή εμπειρία στον τομέα των δημόσιων σχέσεων. Έχει εργαστεί στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας για κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στους κλάδους της Υγείας, των Οικονομικών, των Τηλεπικοινωνιών, της Ομορφιάς και της Λιανικής. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη Brand και Corporate Επικοινωνία, σε Προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Εκστρατείες Ενημέρωσης, στο Digital PR, στη Διαχείριση Κρίσεων καθώς και στο Internal PR. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, The American College of Greece, Deree College, ΒΑ Communications. Μιλάει αγγλικά.

ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΑΡΟΥΛΗ

ΑΡΕΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΥ

Η Αρετή είναι PR & Communication Professional με εμπειρία 11 χρόνων στον τομέα της επικοινωνίας, του marketing και των δημοσίων σχέσεων. Εξειδικεύεται στο brand marketing, τη διευθέτηση pr & digital campaigns, τις χορηγίες, το celebrity endorsement και το event planning & management. Στο portfolio της ανήκουν διακεκριμένα εγχώρια και διεθνή brands, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα κλάδων, όπως ομορφιά, μόδα, σινεμά, γεύσεις καθώς και αυτοκινητοβιομηχανίες, ασφαλιστικές, αεροπορικές και ηλεκτρονικές εταιρίες.

ΑΡΕΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΥ

ΛΙΝΑ ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΥ

Η Λίνα ξεκίνησε την καριέρα της στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων το 2014 στην V + O Communication για πελάτες όπως τα Public, η γαλακτοκομική εταιρεία Δωδώνη, η Leaseplan, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η Grivalia Properties. Το 2018 εργάστηκε στην ATCOM ως Marketing and Communications Manager. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην εταιρική επικοινωνία καθώς και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήρθε στη Gravity The Newtons, τον Απρίλιο του 2019.

ΛΙΝΑ ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΥ

ΚΕΛΛΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ

Η Κέλλυ δραστηριοποιείται στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων τα τελευταία 13 χρόνια, με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων Corporate και Brand επικοινωνίας για κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες. Στη  διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει εργαστεί σε εταιρείες δημόσιων σχέσεων (Palladian Communications, Ogilvy και Publicis Consultants Athens), και έχει χειριστεί προγράμματα επικοινωνίας για πελάτες σε κλάδους των Τηλεπικοινωνιών, F&B, της Υγείας, της Λιανικής, των Οικονομικών και της Ομορφιάς. Το 2021 εντάχθηκε στο δυναμικό της Gravity The Newtons. Είναι κάτοχος Πτυχίου Κοινωνιολογίας και Μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία και ΜΜΕ από το Πάντειο Πανεπιστήμιο

ΚΕΛΛΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία στην επικοινωνία, διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών και προϊοντικών καμπανιών, δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, χορηγιών, public affairs, διεξαγωγής εκδηλώσεων, διαχείρισης κρίσεων, γραφείου τύπου και σχέσεων με τα ΜΜΕ. Στην επαγγελματική της πορεία έχει διαχειριστεί λογαριασμούς επικοινωνίας κορυφαίων πελατών σε κλάδους όπως η Ενέργεια, οι Ασφάλειες, το λιανεμπόριο, οι τηλεπικοινωνίες, η τεχνολογία, ο φαρμακευτικός κλάδος, ο τομέας της ομορφιάς, κ.α. Η Μαρία δραστηριοποιείται στον τομέα των επικοινωνιών τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μεταπτυχιακού τίτλου στα Μέσα και τις Επικοινωνίες από το City University London.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

ΙΩΑΝΑ ΜΩΡΑΪΤΙΝΗ

Η Ιωάννα ξεκίνησε την καριέρα της στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων το 2018 στην V + O Communication για πελάτες που δραστηριοποιούνται στη λιανική και πολιτιστική βιομηχανία. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ψηφιακή Επικοινωνία και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Deree. Ήρθε στη Gravity The Newtons, τον Μάϊο του 2021.

ΙΩΑΝΑ ΜΩΡΑΪΤΙΝΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

Η Αναστασία Βλάχου εργάζεται στη Gravity The Newtons ως Account Executive. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Διαθέτει μεταπτυχιακό Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίο Δημοσιογραφίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

ΜΥΡΤΩ ΣΑΡΟΓΛΟΥ

Ξεκίνησε την καριέρα της στη δημοσιογραφία και το 2016 συνεργάστηκε με την εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας, MSCOMΜ. Μέσα από την εμπειρία της στον τομέα της επικοινωνίας, ανέπτυξε δεξιότητες τόσο στη Brand όσο και στην Corporate Επικοινωνία, τη Στρατηγική, τις Δημόσιες Σχέσεις και τη Διαφήμιση. Κατέχει πτυχίο Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακό στη Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις από το Dereee - the American College of Greece, καθώς επίσης και Diploma στο Management of Fashion and Luxury Brands από το Bocconi University. Μιλά Αγγλικά και Ισπανικά.

ΜΥΡΤΩ ΣΑΡΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΡΙΤΣΙΛΙΓΚΟΥ

H Μαρία διαθέτει 17 χρόνια εμπειρία στον Στρατηγικό Σχεδιασμό, την Επικοινωνία και τοΜάρκετινγκ με αποδεδειγμένη εξειδίκευση στην ψηφιακή επικοινωνία.

Είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου, Πτυχίο Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Διπλώματα Ευρωπαϊκής Γεωπολιτικής από το Sciences Po University, Πολιτική Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο Yale και Σύγχρονη Διπλωματία, SOAS London. Μιλάει άπταιστα 4 γλώσσες.

Έχει εργαστεί για διάφορες εθνικές και διεθνείς εταιρείες σε τμήματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας σε διάφορους ρόλους καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας με εξειδίκευση στις ψηφιακές επικοινωνίες και τη στρατηγική. Πριν ενταχθεί στη Gravity the Newtons, η Μαρία εργάστηκε για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε στρατηγικές επικοινωνίες και διαχείριση εκδηλώσεων με θέμα τη βιώσιμη ενέργεια. Ενδεικτικά έργα: COP27, European Sustainable Energy Week, New European Bauhaus Festival, European Open Days.

ΜΑΡΙΑ ΚΡΙΤΣΙΛΙΓΚΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ

Η Σοφία διαθέτει εμπειρία στους τομείς της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων και των ψηφιακών μέσων, που περιλαμβάνει θέσεις σε μεγάλους και διεθνείς φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ΜΚΟ και διαφημιστικές εταιρείες.

Πριν από την ένταξή της στη Gravity The Newtons ως Account Director, η Σοφία εργάστηκε για 6 χρόνια ως Communications Manager και Digital Lead στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), έναν διεθνή φιλανθρωπικό οργανισμό με δραστηριότητα σε περισσότερες από 135 χώρες σε όλο τον
κόσμο. Διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στα ψηφιακά μέσα, σε διεθνείς και διακαναλικές (cross-channel) καμπάνιες επικοινωνίας, καθώς και αποδεδειγμένη εμπειρία στον σχεδιασμό και τη διαχείριση πολυεπίπεδων και multi-stakeholder projects, στην στρατηγική και
δημιουργία περιεχομένου και σε νέους τρόπους αφήγησης και στη δημιουργία και ενίσχυση brand awareness σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου MSc στην Πολιτική Επικοινωνία (Politics and Communication) από το London School of Economics and Political Science (LSE) και πτυχίου BSc στις Πολιτικές Επιστήμες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ